En İyi Seyahat Mobil Uygulamaları

Günümüz teknolojisi gün geçtikçe gelişiyor. Artık teknoloji mobil olarak hayatımıza devam ediyor. İşte sizi bir çok masraftan kurtarıp ücretsiz olarak uygulamalardan faydalanıp seyahatinizde kullanabileceğiniz 21 seyahat uygulaması.



  1. YONDER ÜCRETSİZ (İOS ve ANDROİD) Keşif uygulamarı içerisinde en iyisidir.

Bu uygulamada bisikletçileri, yürüyüşçüler, dağcılar ve daha fazla 20.000 'den fazla yerler artı ayrıntılı maceralar vardır. Sen spor veya yere göre faaliyetlerini göre filtreleyip veya e-posta veya yoluyla doğrudan potansiyel geziler paylaşabilirsiniz.


  • 2.WANDERU ÜCRETSİZ (İOS ve ANDROİD) Kuzey Amerika Genelinde Otobüs ve Tren seyahatleri için uygun fiyatları bulabilirsiniz.
  • Wanderu Los Angeles, Washington ve New York DC, Seattle ve Vancouver ve San Francisco gibi popüler yolları için Amtrak, Bolt, Megabus ve diğer şirketler arasındaki ücretleri bulabilirsiniz. Bu uygulama aynı zamanda fırsatları ve en uygun rota karşılaştırma aracı bulunmaktadır.




    3. Wherefor bütçenize göre gideceğiniz yeri gösterir.



    Harcamak istediğiniz ne kadarsa bütçeniz yazın Wherefor size bütçeniz dahilinde uçuş ve konaklamaya dayalı gidebileceğiz yerleri gösterir.

    Bu sitede fiyatlar sadece oteller için gösterir. Birçok şehirde, bir çok daha düşük fiyata oteller ve pansiyonlar bulabilirsiniz.


    4. Little Peanuto the Go( Bir nevi valiz hatırlatıcı diyebiliriz

    Tatile gitmeden önce çocuklu bir tatil planlıyorsanız tam size göre bir mobil uygulama.Bu uygulama listeleri çocuk merkezli olup valize neler koyacağınız hatırlatan ve sanal valiz oluşturup, gerçekte ise evde bir şey unutmamanızı sağlayan uygulamadır..
    Eğer başkasının bakımından sorumluysanız acil kişileri, alerji, doktorlar, diş hekimleri ve sağlık tesisleri içeren bir aile profili oluşturabilirsiniz. Sen de giriş çocuğunuzun günlük düzenli uyku ve yemek saatleri ya da ders dışı etkinlikler gibi zamanlama şeyleri rahatlıkla oluşturabilirsiniz.

    5.Momondo (ücretsiz, iOS ve Android ) ucuz en iyi ve hızlı uçak seçenekleri sunan bir program.

    Uygulama basit arayüze sahiptir kullanımı kolaydır. Uçuş araması, fiyat, takvim, ve otel fiyatlarını:çok rahat bulabilirsiniz dilerseniz rezervasyon yapabilirsiniz.



    Yorumlar

    Bu blogdaki popüler yayınlar

    Gerçekleşen sahipli araç kullanma dersi

    Ehliyet Sınav Soruları

    Turkcell Katma Değer Servisler İptali